Parador de Cambados Afbeelding Parador de Cambados
Parador de Cambados
Bestemming: Paradores Rondreis in Spanje - Fly Drive Paradores Rondreis

Parador de Cambados


De Parador ligt in het groene landschap van Rias Baixas, om precies te zijn in de monding van de rivier de Arousa, met zijn pijnbomen, stranden en baaien aan de kust van Galicie. De Parador is zeer centraal gelegen in het stadje Cambados, op 19 km van het exclusieve eilandje Isla de la Toja met een prachtige links-golfbaan. Verder hoort een bezoek aan Santiago de Compostela natuurlijk op het programma te staan maar ook de bijna fjordenachtige kustlijn is een tocht meer dan waard. De Galicische riasa, de door de zee overspoelde en verzonken riviermondingen en de bijzonder grillige kustlijn, bezaaid met eilandjes gevormd door stranden en steile rotspartijen zijn onmiskenbare geologische wonderen.De Parador was vroeger een herenhuis, het Pazo de Bazan, dat gebouwd is in de 17e eeuw. Hoewel de Parador midden in het stadje ligt, wordt u hier omringd door een serene rust die nog eens extra versterkt wordt door de prachtige tuin, de gevels in zachte pasteltinten en de houten plafonds. De binnenplaats heeft arcaden, een fontein en een hoge palmboom.





Hotels
Het hotel beschikt over een receptie, lobby, bar, lift, airconditioning,winkeltje, tuin met een prachtig zwembad, tennisbaan en speeltuin. Het ontbijt is in buffetvorm. In het uitstekende restaurant serveert men gerechten waaronder a??Empanada Gramada de Millo y zamburinasa?? (een taart met een vulling van uien en schelpdieren) en tong à la??Albarino.
De verzorgde comfortabele kamers zijn voorzien van veel licht, stenen zuilen en houten balkenplafonds. Alle kamers zijn voorzien van telefoon, TV, Canal+ en satellietkanalen, evenals interactieve TV, internetaansluiting, minibar en kluisje. De volledig ingerichte badkamers hebben bad of douche en toilet.

Deze accommodatie ligt op 9 minuten lopen van het strand. Het mooie hotel Parador de Cambados is gevestigd in een pand uit de 17e eeuw. U vindt het in het weelderige, groene landschap van de Rías Baixas, aan de kust van Galicië.Dit hotel is ideaal voor een rustig verblijf vlak bij de zee van Galilea. Geniet van lange wandelingen langs de kust en adem de frisse lucht in.

Parador de Cambados heeft ook een mooie binnenplaats, waar u kunt genieten van het zonnetje of een goed boek.Het hotel heeft eigen tuinen, ideaal voor een wandeling, en er is een buitenzwembad.s Avonds kunt u in het restaurant van het hotel genieten van specialiteiten uit de regio. De streekwijnen gaan prima samen met de uitstekende zeegerechten.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Parador de Cambados 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail