Parador de Cangas de Onís Afbeelding Parador de Cangas de Onís
Parador de Cangas de Onas
Bestemming: Paradores Rondreis in Spanje - Fly Drive Paradores Rondreis

Parador de Cangas de Onas


De Parador ligt prachtig in het plaatsje Villanueva de Cangas, aan de oever van de rivier de Sella waar in het water de contouren van de Parador weerspiegeld worden. Op de achtergrond is het fabuleuze landschap van de Picos de Europa te zien. De Parador is een ideaal startpunt om het Asturische landschap te ontdekken. Zo ligt het Nationale Park de Picos de Europa op ca. 25 km afstand en ligt de kustplaats Rabadesella eveneens op ca. 25.Koning Alfonso I de Katholieke begon met de bouw op 21 februari 746. Het werd omgebouwd tot klooster en tot 1835 huisde er de Orde van San Benito. In 1907 werd het klooster uitgeroepen tot Nationaal Monument. Er werd een moderne vleugel in bijpassende stijl bijgebouwd. In de Parador zijn twee zalen waar archeologische voorwerpen tentoongesteld worden die gevonden zijn bij de restauratie. Direct naast de Parador ligt de kerk Santa Maria de Gracia die een prachtig 17e eeuws portaal heeft.





Hotels

Het hotel heeft een receptie, lobby, bar, verwarming, airconditioning, draadloos internet, bar, TV- en leeszaal met open haard, bibliotheek met leesruimte. In de tuin is een speeltuin. ER zijn onbewaakte parkeerplaatsen. Het ontbijt is in buffetvorm. In het restaurant kunt u proeven van de typisch Asturische keuken. Bij de heerlijke streekkazen de Cabrales, de Gamoneo en de Beyros kan men biologische cider drinken.

Alle kamers hebben telefoon, TV (canal+) minibar, kluisje, en airconditioning. De luxueus ingerichte badkamers hebben bad of douche en toilet. De standaardkamers bevinden zich in een moderne a?? later aangebouwde a?? vleugel en hebben uitzicht op de Picos de Europa of op de tuin van de Parador. De 9 superieure kamers van de Parador bevinden zich in de oude nonnencellen van het oude gebouw op de eerste etage rond de kloostergang. Deze beschikken over een aparte zithoek. Aantal kamers: 66

Parador de Cangas de Onís ligt aan de groene oevers van de rivier de Sella. Het Nationaal Park Picos de Europa is te voet bereikbaar. In deze omgeving vindt u een Romeinse brug en de historische kapel Santa Cruz. Tevens vindt u vele prehistorische grotten in de buurt.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Parador de Cangas de Onas 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail