Parador de Corias Afbeelding Parador de Corias
Parador de Corias
Bestemming: Paradores Rondreis in Spanje - Fly Drive Paradores Rondreis

Parador de Corias


De Parador de Corias ligt in Cangas del Narcea in Asturie,en is gevestigd in een 11e eeuws klooster. Het beschikt over een tentoonstellingsruimte, met onder meer archeologische overblijfselen van het oorspronkelijke gebouw.Dit klooster op grens van Asturie en Leon werd bewoond door Benedictijner monniken en is uitgeroepen tot nationaal historisch en artistiek monument.





Hotels

Het Parador de Corias ligt in Cangas del Narcea in Asturië,en is gevestigd in een 11e eeuws klooster. Het beschikt over een tentoonstellingsruimte, met onder meer archeologische overblijfselen van het oorspronkelijke gebouw.

Het Parador is op eigentijdse wijze gerestaureerd en biedt gratis WiFi. De grote en stijlvolle kamers hebben een flatscreen-tv en een uniek uitzicht op de natuurlijke omgeving van Asturië. De ruime badkamer is voorzien van een bidet, een bad en gratis toiletartikelen.

Het ruime restaurant is een gastronomisch hoogtepunt in deze regio en biedt uitstekende gerechten uit de Spaanse keuken. Het Parador de Corias beschikt ook over een prachtige spa met een Turks bad en een sauna. U heeft daarnaast gratis toegang tot het verwarmde binnenzwembad.

Dit klooster op grens van Asturië en Leon werd bewoond door Benedictijner monniken en is uitgeroepen tot nationaal historisch en artistiek monument.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Parador de Corias 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail