Parador de Gijón Afbeelding Parador de Gijón
Parador de Gijin
Bestemming: Paradores Rondreis in Spanje - Fly Drive Paradores Rondreis

Parador de Gijin


Deze Parador ligt op een van de mooiste plekjes van de stad naast het voetbalstadion van Gijon. De afstand naar het centrum is ca. 1,5 km. Oviedo bevindt zich op ca. 30 km en u kunt deze stad bereiken langs de route van de gothische kathedralen.Deze Parador is deels in een honderd jaar oude molen ondergebracht.
Een bezoek aan Gijon met de merkwaardige Romeinse thermen van Campo Valdes, het archeologische park en de Palacio de Revillagigedo is zeer de moeite waard. U kunt er ook voor kiezen (via beide kanten van Gijon) een rit maken langs de prachtige Costa Verde met aangename kustplaatsjes als Tazones, Lastres en La Isla en Ribadesella waar de grotten van Tito Bustillo met prachtige muurschilderingen kunnen worden bewonderd. Op 12 km afstand ligt een golfbaan. Verder zijn er mogelijkheden voor wandelen, mountainbiken, paardrijden, zweefvliegen en rotsklimmen. De luchthaven van Oviedo ligt op 45 km.





Hotels

Deze accommodatie ligt op 8 minuten lopen van het strand. Het Asturische hotel Parador de Gijón is gevestigd in een oude molen in het Park Isabel la Católica. Het heeft een mooie vijver en in 10 minuten wandelt u naar het strand van San Lorenzo en de vissersbuurt Cimadevilla.Het Parador de Gijón heeft een goede ligging voor het verkennen van het havengebied en de historische binnenstad. Het hotel vormt ook een ideale uitvalsbasis voor het ontdekken van de prachtige kust van Asturië, zo kunt u in de buurt een bezoek brengen aan charmante vissersdorpjes.


Het restaurant van het Parador serveert typische Asturische gerechten, waaronder de bekende Fabada-stoofpot en verse lokale zeevruchten en visspecialiteiten. Desserts zijn onder andere een zelfgemaakte rijstpudding en frixuelos (met room gevulde pannenkoeken).Het uitstekende restaurant serveert gerechten waaronder de beroemde a??Fabadaa?? (bonen met Asturische varkensworstjes en bloedworst) en vis in cider.

De standaardkamers bieden zicht op de tuin of op het voetbalstadion. De kamers in het historische gedeelte van de Parador verschillen van de andere standaardkamers qua grootte en bieden zicht op het park. Alle kamers van de Parador beschikken over parket, telefoon, airco, TV, Canal+, satellietkanalen, minibar en kluisje.De volledig ingerichte badkamers hebben bad of douche en toilet. Aantal kamers: 40

Het Parador de Gijón heeft een helder en elegant interieur met grote ramen die uitkijken op de zee.Het hotel heeft een receptie, lift, bar/cafetaria, salon, airconditioning, winkeltje, en tuin met speeltuin. Vlakbij is onbewaakte parkeergelegenheid. 



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Parador de Gijin 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail