Parador de Ribadeo Afbeelding Parador de Ribadeo
Parador de Ribadeo
Bestemming: Paradores Rondreis in Spanje - Fly Drive Paradores Rondreis

Parador de Ribadeo


Deze Parador ligt aan de mond van de rivier de Eo, aan de kust van Asturie. De schitterende locatie geeft een prachtig uitzicht over het Galicisch platteland, de zee en de kleine stadjes van Asturie, die aan de andere kant van de rivier liggen. In Ribadeo zijn de ruines van het kasteel van San Damian en de Puente dos Santos zeer de moeite waard. Op 10 km afstand ligt het merkwaardige strand Las Catedrales. De grillige rotsen geven de indruk een kathedraal voor te stellen en het aanzicht verandert naarmate het eb of vloed is. In de omgeving kunt u paardrijden, vissen of zeilen. Op ca. 3 km ligt een golfbaan. Een excursie langs de rias is ook interessant.





Hotels

Deze accommodatie ligt op 15 minuten lopen van het strand. Het Parador de Ribadeo ligt in een schilderachtige omgeving met uitzicht op de Eo-estuarium in Ribadeo.Het hotel ligt op de grens van Galicië en Asturië en biedt uitstekende mogelijkheden om te genieten van het buitenleven. U kunt wandelen langs de kust of zeilen op het water. De zeilclub ligt in de buurt. Bezoek de kleine dorpen die langs de rivier liggen.

De Parador, waarvan het interieur maritiem aandoet, heeft een receptie, bar, salons en restaurant met airconditioning, lift, garage en een tuin. Er zijn ook openbare, onbewaakte parkeerplaatsen. De interieurs zijn charmant ingericht met landelijke accenten en elegant meubilair. Geniet van een middag heerlijk ontspannen in de tuinen van het Ribadeo, die rechtstreeks naar het water leiden.

Na een dag vol activiteiten, kunt u in het restaurant genieten van een heerlijke maaltijd met een schitterend uitzicht vanaf de eetzaal. Of combineer verse, lokale vis met een heerlijke Spaanse wijn.In het restaurant serveert men Galicische specialiteiten, bv a??Empanadaa?? (paté in een korst), stoofpot van tarbot met paprika en aardappel. De toetjes komen voor het grootste deel uit het receptenboek van de zusters van het klooster Santa Clara.Na het diner kunt u naar de gezellige bar, waar u zich tijdens de koudere maanden kunt opwarmen bij de open haard.

De kamers zijn comfortabel; sommige hebben een adembenemend uitzicht op de zee. De kamers zijn voorzien van alle moderne comfort zoals telefoon, TV (Canal+), kluisje en minibar. De volledig ingerichte badkamers hebben bad of douche en toilet.Aantal kamers: 46



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Parador de Ribadeo 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail