Parador de Santillana Gil Blase Afbeelding Parador de Santillana Gil Blase
Parador de Santillana Gil Blase
Bestemming: Paradores Rondreis in Spanje - Fly Drive Paradores Rondreis

Parador de Santillana Gil Blase


Parador Gil Blas bevindt zich op het centrale plein in de mooie Cantabrische stad Santillana del Mar. Dit aantrekkelijke en moderne hotel biedt de perfecte ambiance voor een ontspannen uitje.Deze Parador ligt op het plein van het autovrije Santillana del Mar, waar de belangrijkste karakteristieke gebouwen van de stad liggen. De stad is verklaard tot Nationaal Monument. U vindt er zowel middeleeuwse huizen en verdedigingstorens als Renaissancepaleizen.Prachtig herenhuis uit 17/18 de eeuw.





Hotels
De beroemde grotten van Altamira liggen op 3 km afstand. Ook kunt u terecht in het nationale Altamiramuseum in Santillena. Het natuurpark Cabárceno ligt op 40 km. Een tocht langs de ruige Cantabrische kust met zijn aangename dorpjes als Comillas en San Vicente de la Barquera  is zeer de moeite waard. In de omgeving kunt u paardrijden, bergklimmen, kanoën en grotten bezoeken.Trek eropuit naar het leuke stadje Santillana del Mar. Dit stadje dateert uit de 8e eeuw en werd tot nationaal monument verklaard. Op de fraaie binnenplaats kunt u luieren en een boek lezen. In de zomermaanden kunt u hier genieten van de zon. De Parador beschikt over diverse faciliteiten waaronder Receptie, bar, salons, airconditioning, lift, garage, onbewaakte parkeerplaatsen en een tuin.In het hele pand is gratis Wi-Fi beschikbaar.  Door het historische karakter van het gebouw verschillen alle kamers in grootte. Ze zijn ingericht met houten vloeren en traditionele decoratie en beschikken alle over telefoon, airco, TV (Canal+ en satellietkanalen) kluisje en minibar. De volledig ingerichte badkamers hebben bad of douche en toilet. Aantal kamers: 28 Parador Gil Bas heeft een eigen restaurant waar u van streekgerechten kunt genieten zonder het hotel te verlaten. Het ontbijt is in buffetvorm. In het restaurant serveert men verschillende streekgerechten, van een stevige boerenstoofpot tot vis met Cantabrische saus.Daarna kunt u voor een drankje neerstrijken in de bar van Parador Gil Blas of de kroegjes in de buurt gaan verkennen.

Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Parador de Santillana Gil Blase 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail