Parador de Vilalba Afbeelding Parador de Vilalba
Parador de Vilalba
Bestemming: Paradores Rondreis in Spanje - Fly Drive Paradores Rondreis

Parador de Vilalba


Deze indrukwekkende Galicische toren uit de 15de eeuw was de vroegere verblijfplaats van de hertogen van Vilalba, de heren van Andradea, en wordt gekenmerkt door dikke muren en donkerkleurig hout. Later werd naast de toren een nieuw gedeelte bijgebouwd in de stijl van een typisch Galicisch paleis.Parador de Vilalba is gevestigd in een Middeleeuwse toren met 6 kamers. Dit hotel, vroegere naam Condes de Vilalbaa, bestaat verder uit een nieuwgebouwd gedeelte in de stijl van een typisch Galicisch paleis waar de overige 42 kamers, de bar en het restaurant gevestigd zijn.





Hotels

Deze imposante toren uit middeleeuws Galicië, die nu is omgebouwd tot een hotel, domineert het landschap van deze stad. De stad is het centrum van het "Terra Cha"-gebied, wat is voortgekomen uit deze vesting, wat de thuisbasis van de Andrades is, de graven van Vilalba.

Het hotel biedt gezellige, uitnodigende ruimtes met een middeleeuwse sfeer; in de toren delen 6 slaapkamers deze middeleeuwse stijl met de Salón de los Andrade, die voorzien is van frescos en wapenschilden.In de schaduw van de toren staat een nieuw stenen gebouw in Pazostijl, het Galicische landhuis, waar de resterende 42 kamers zich bevinden, het restaurant en de bar. 

De Parador heeft een receptie, bar, lift, airconditioning en garage. Er is ook een sauna en fitnessruimte. Het ontbijt is in buffetvorm.De zes kamers in de Middeleeuwse toren hebben schitterende muurschilderingen van wapenschilden. De overige kamers liggen in het nieuwe gebouw. Alle kamers zijn voorzien van alle moderne comfort zoals telefoon, TV, (Canal+, satellietkanalen), kluisje en minibar. De volledig ingerichte badkamers hebben bad of douche en toilet. 

Het restaurant is in het nieuwe gebouw en men serveert daar verschillende typische Galicische gerechten bv a??Lacón con grelosa?? (varkensvlees in groene bladeren), eendenpaté, kaas uit San Simon en brioches uit Vilalba.



Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Parador de Vilalba 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail